6 december 2021

Strohoed heren kopen

2 min read

Lees over een strohoed heren kopen bij Hatland. De strohoed heeft zich bewezen in de land- en tuinbouw. Je hebt dan altijd zwarte vingers van de aarde, en als je dan een witte hoed aanraakt krijg je die niet meer schoon. Maar toch wil je in open veld waar geen schaduw is iets wat koelt en ongezond zonlicht weert, en dan is de strohoed de oplossing. Een strohoed heren kopen gaat nu makkelijker dan ooit, want je koopt die heel eenvoudig online. Op de site moet je wel even opletten, want de dames en heren strohoeden staan door elkaar maar je kan op de site filteren.

Hatland heeft allerlei praktische hoeden

Als je de praktische strohoed heren kopen gaat bekijken, dan kun je aan de linkerzijde van de site selecteren of je heren of dames hoeden wil zien. Bijvoorbeeld de Ocillia en de Veralinn zijn typische strorieten hoeden voor dames, en als je heren aanklikt komen die twee te vervallen. Als je naar onderen zal scrollen dan staat onder de afbeeldingen extra informatie over de strohoed. De hoed is licht en luchtig, kies je favoriete model. De hoed wordt naast bij het tuinieren ook op het strand gedragen, ook al heeft Hatland voor het strand nog andere hoeden in het assortiment zoals UPF50+.

Mutsen, petten, en handschoenen van goede kwaliteit

Een strohoed heren kopen gaat makkelijk online, maar dat geldt ook voor het kopen van andere hoeden. Hatland heeft daarnaast nog petten, mutsen en handschoenen in het assortiment van goede kwaliteit. Ook die kun je op de site bekijken en eenvoudig kopen evenals de strohoed heren kopen makkelijk gaat. Pet Yochem is een goed alternatief als je een hoofddeksel zoekt voor tijdens het tuinieren, en je wil geen strorieten hoed. De pet is van katoen, en heeft een beige kleur. Daarbij is een pet wat sportiever dan een hoed. Bekijk de hoeden, petten, mutsen en handschoenen op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *