Loading

wait a moment

Organiseer gerust een origineel personeelsuitje

origineel personeelsuitje

Het voorjaar is volop in gang. De hoogste tijd om ook leuke dingen te organiseren. Zo is het gewoon mogelijk om een origineel personeelsuitje te organiseren. Maar wat is nu eenmaal origineel? Je wilt immers het team alsnog bedanken voor hun inzet. Daar hoort een beloning bij en met een uitje kun je dat gerust waarmaken. Maar wat organiseer je dan en wanneer is dit het beste om te houden?

origineel personeelsuitje

Kies voor een datum wat verder vooruit

Je wilt een uitje organiseren, maar wel het liefst als iedereen ook daadwerkelijk kan? Dan is het belangrijk om geen personeelsuitje te organiseren wat midden in de zomervakantie valt. Maar ook is het op de woensdag of vrijdag erg lastig aangezien ouders met kinderen deze dagen niet altijd werkzaam zullen zijn.

Hiervoor kan je het beste in het voorjaar een uitje organiseren wat past bij jou en je team. Zoek dus gerust een uitje dat een tikkeltje sportiviteit nodig heeft, maar bovenal gezelligheid. Op de website van Flitz-events.nl vind je onwijs veel uitjes die je direct kunt boeken via de website. Ook wanneer je nog niet zeker weet welk uitje het beste past bij jouw team kan je contact opnemen met hen. Zij gaan graag met je in gesprek om te bekijken wat jouw wensen en idee├źn zullen zijn. Boek op tijd want voordat je het weet zit het al vol! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *