Loading

wait a moment

LED inbouwspots voor uw keukeneiland

LED inbouwspots zijn een uitstekende keuze aan verlichting als u een unieke flair aan uw interieurontwerp wilt toevoegen. Ze zorgen voor een warme en uitnodigende gloed die, afhankelijk van de locatie, kan worden gebruikt voor uw woonkamer, slaapkamer of keuken. Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van deze LED Inbouwspots, zoals u zult lezen. Het eerste voordeel is hun veelzijdigheid. LED-buitenverlichting is elke plek die in de buurt van uw huis kan worden geplaatst waar ruimte is om een ​​LED buitenlamp te installeren. Een van de nadelen van het gebruik van LED inbouwspots is hun beperkte veelzijdigheid.

Feller dan halogeenspots

LED inbouwspots zijn feller dan halogeenspots. Doordat ze minder energie verbruiken zijn ze ook zuiniger. Het belangrijkste verschil tussen halogeen- en LED inbouwspots is dat LED-lampen direct contact met de montagearmatuur nodig hebben om te functioneren, terwijl halogeenlampen indirect contact nodig hebben. Halogeenspots zijn gemakkelijker te installeren in laaghangende ruimtes en kunnen een uniforme helderheid bieden. LED inbouwspots zijn alleen bruikbaar voor hooghangende ruimtes waar gelijkmatige helderheid niet belangrijk is. Hoewel er veel redenen zijn waarom mensen inbouw led-downlights zouden gebruiken in plaats van gewone halogeen downlights, zijn er ook enkele nadelen. LED-downlights hebben een veel kortere levensduur dan gewone gloeilampen en zijn uiterst moeilijk schoon te houden en vrij van vingerafdrukken. Ze hebben ook een kortere levensduur in vergelijking met compacte fluorescentielampen (CFL’s) en ze verbruiken twee keer zoveel elektriciteit.

LED inbouwspots als lichtbron

Als je LED inbouwspots gaat gebruiken als lichtbron voor een buitenkeukeneiland, dan moet je ze op een diepte van minstens vijf centimeter installeren, zodat ze het volledige lichteffect krijgen. Installeer de lampen ook boven het niveau van het aanrecht of de vloer, zodat ze niet terugkaatsen in de keuken. LED inbouwspots zijn een uitstekende keuze voor elk type buitenverlichting. U moet ervoor zorgen dat u ze veilig installeert, zodat de langst mogelijke levensduur wordt bereikt. Met goed onderhoud en aandacht voor de installatie kunnen LED-inbouwspots een uitstekende keuze zijn voor uw kookeiland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *