Loading

wait a moment

Fijne kerst, tante uit Spanje!

Stel je maar eens voor dat je iemand bent die bijvoorbeeld een oom en tante die wonen in Spanje of dat jij Spanjaard naar Nederland woont en ze eens een pakketje wilt versturen. Dan moet dat natuurlijk kunnen, want wanneer bijvoorbeeld een tante jarig is dan wil je wel een pakket sturen en weten hoe je de pakket versturen naar spanje kosten moet. Tegenwoordig is het postverkeer in Europa een stuk beter geworden. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijker een kaart in Nederland op de post doen en ervoor zorgen dat je in ieder Europees land wat lid is van de Europese Unie makkelijker bereiken. Een post bezorg service zou bijvoorbeeld niet helemaal vanuit Amsterdam helemaal naar Madrid rijden voor een kerstkaartje. Maar tegenwoordig is het wel mogelijk om toch je pakketje of andere materialen via de post verkeer op bestemming aan te leveren. Zo pakketje versturen kan al vanaf 17,50 afhankelijk van het pakketje natuurlijk.

Ik wil meer versturen dan alleen een pakketje

Je kan ervoor kiezen om maar een pakketje naar een Europees land te sturen, bijvoorbeeld naar Spanje. Tegenwoordig kan je ook een complete pallet versturen naar de best betreffende land buiten de Nederlandse grenzen. Hierdoor zorg je er in feite voor dat je gelijk een hoop materiaal over de grenzen verstuurd. Dit kan bijvoorbeeld essentieel zijn voor je wanneer je een bedrijf bent en een klant hebt in het buitenland. Ook om andere redenen kan je een pallet of misschien wel meer pallets versturen om allerlei verschillende redenen. Dit is al mogelijk van een prijs van ongeveer 38,50 euro. De exacte prijs is natuurlijk afhankelijk van de grootte, breedte en andere factoren die mee spelen. In Europa kan het mogelijk zijn dat dit binnen 24 uur bezorgd is op de plek van bestemming. Wanneer je pallets buiten Europa verstuurd, dan kan het zo zijn dat er meer weer kan vast zit.

Waar moeten mijn pakketten heen, daar gaan ze heen

Doordat er tegenwoordig de Europese Unie (EU) is. Is het steeds makkelijker om pakketten, pallets of wat anders te versturen over de Nederlandse. Zo kan je bijvoorbeeld een pakketje versturen naar een neef die in Hongarije tot aan complete pallets versturen naar de strand in Malaga. Dit is natuurlijk hartstikke fijn om te gebruiken en zo kan je als onderneming een groter bereik hebben om je spullen te verkopen. Stel je maar eens voor dat je een eigen webshop hebt. Dan kan het zo zijn dat iemand buiten Nederland het desbetreffende product wilt hebben die hij of zij niet kan vinden in eigen land. Als zo iemand een bestelling doet wil je ook dat je daar ook weer goede service levert. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *