20 januari 2022

Donsjas van parajumpers

2 min read

Wist je dat parajumpers één van de meest toonaangevende bedrijven is op het gebied van mode voor mannen? Het merk is namelijk op een bijzonder wijze ontstaan. Tijdens een vakantie van de Italiaanse Top designer Rossetti ontmoette hij in Canada een reddings werkers. Dit waren niet zomaar standaard reddingswerkers, deze parajumpers voerden reddingen uit op plekken waar niemand anders dit durfde. Belangrijk was het natuurlijk dat deze parajumpers een goede outfit aan hadden om spullen mee te kunnen nemen en daarnaast ook hun zelf te kunnen beschermen tegen enorme kou. Na afloop van een gesprek met deze parajumper is Rossetti met het idee gekomen om dit merk op te richten.

Verkrijgbaar

Een parajumpers donsjas is verkrijgbaar in verschillende soorten maten. Zo kun je kiezen voor een maat small, maar ook voor diegenen die houden van een grote jas zitten bij het merk Parajumpers op het juiste adres. De jassen zijn gemaakt om temperaturen ver onder het vriespunt tegen te houden, waardoor jij er het hele jaar door warm bij zult lopen. Een parajumpers donsjas is gemaakt van speciale veren van een hele hoge kwaliteit. Deze veren hebben een speciale isolatie waardoor je goed warm zult blijven, ook in de koudere periodes.

Ongekend populair

Overal in het straatbeeld zal je de parajumpers jassen tegen komen. Zo heeft het merk ook een groot aanbod aan wat lichtgewichtere jassen die ideaal zijn voor in de zomer of voor in het tussen seizoen. Een parajumpers donsjas heeft daarnaast als voordeel dat hij het hele jaar gedragen kan worden. Dit omdat het mogelijk is de dons voering van de jas te verwijderen. Hierdoor kun je ook in de zomer met deze jas rondlopen. Verder hebben sommige dons jassen van Parajumpers ook capuchon’s. Zeker in de herfst en in de winter met wat meer kans op regen is dit ideaal. Mocht je de rest van het jaar liever geen capuchon hebben is dat mogelijk, je kan de capuchon loshalen!