20 januari 2022

4 soorten stickers

2 min read
stickers

Er zijn onwijs veel verschillende soorten stickers die u kunt krijgen in zowel de fysieke als online winkel. Daarnaast worden stickers voor diverse doeleinden gebruikt. Zo kunnen stickers dienen als vermaak voor kinderen om ergens op te plakken, maar stickers zijn er ook voor bedrijven als reclame. Sticker Atelier verkoopt bijvoorbeeld stickers voor vele doeleinden! Lees hier welke 4 soorten er onder andere zijn. 

Barcode Stickers

Barcode stickers zijn terug te vinden op bijvoorbeeld pakketjes of retour bewijzen. Echter zijn barcode stickers ook in elke winkel terug te vinden op producten. In sommige gevallen is de barcode meegenomen in het product zelf, zoals de cover van een boek. 

Keuringsstickers

Op sommige (winkel)panden staan keuringsstickers die zij verdient hebben door aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Dit kan bijvoorbeeld een sticker zijn van een award die gewonnen is als beste ondernemer. Maar de sticker kan ook staan voor een bepaalde kwaliteit. 

Raamstickers

Raamstickers zijn er voor zowel binnen als buiten. Vaak wordt hiervoor raamfolie gebruikt, zodat ze beter op het raam blijven plakken. Raamstickers kun je bijvoorbeeld als decoratie gebruiken. Echter zijn raamstickers ook enorm functioneel. Dit is namelijk het geval als je raamfolie met naam koopt die je bijvoorbeeld op je voordeur kunt plakken. 

Reclame stickers

De meest voorkomende reclame stickers zijn stickers die op bedrijfsauto’s worden geplakt. Deze zijn bestand tegen het weer en beschadigen het voertuig niet. Daarnaast kunnen reclamestickers ook voorkomen op bedrijfspanden, producten of visitekaartjes. 

Vloerstickers

Ken jij die vloerstickers in winkels die momenteel de looproute aangeven? Dat zijn vloerstickers die functioneel enorm handig is. Het kan naast de looproute ook bepaalde afbakening creëren van paden of schappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *